Hapjes

  • Flensje met eendenham met truffelcrème en sugar snaps
  • Broodje gerookte ossenworst, ei, ui, kapperappeltje & mostermayonaise
  • Bresaola met rucola en Parmezaan
  • Dadel met chorizoworstje
  • Spiesje met Serranoham & verse vijg
  • Sandwich met pastrami, mierikswortel en appel
  • Sandwich met kip, bacon en sweet chili
  • Grote garnalen met aïoli
  • Zalmrolletje met avocado
  • Komkommer met forelmousse & foreleitjes
  • Witlof met omelet en ansjovis
  • Spiesje sud 'n soltomaat, mozzarella en basilicum
  • Flensje met geitenkaas, amandelen en honing
  • Toast met tapenade van aubergine & gedroogde tomaten
  • Glaasje gazpacho

 Het assortiment wordt in overleg vastgesteld.

Lunches

  • Soep
  • Luxe belegde broodjes
  • Salade
  • Toetje
  • Vers sap

Soepen

  • Kippentomatensoep met chorizoworstjes
  • Cock a leekie: kippensoep met prei en pruimen
  • Erwtensoep met roggebrood en spek
  • Pompoencurrysoep met kokos & koriander
  • Paddenstoelenroomsoep
  • Aardappelknoflooksoep
  • Romige maissoep met spekjes
  • Gazpacho
  • Indiase linzensoep
  • Venkelsoep met zalm
  • Thaise vis-,kip- of groentesoep
  • Marokkaanse kikkererwtensoep
  • Aardperensoep met truffel

Salades

  • Aardappeltruffelsalade met pastrami
  • Mesclunsalade met olijven, artisjokken, haricot vert & sud ’n sol tomaatjes
  • Salade Niçoise
  • Vitello tonnato
  • Salade Caprese
  • Griekse salade
  • Pastasalade 

Hartige Taarten

  • Gegrilde groenten
  • Blauwe kaas met peer
  • Zalm en venkel
  • Prei met spekjes
  • Spinazie met ricotta & pijnboompitjes
  • Paddenstoelen met artisjok, walnoten en tallegiokaas

Hollandse Stamppotten

  • Zuurkool
  • Hutspot van pastinaak en wortel
  • Hete bliksem (appel & ui)
  • Boerenkool
  • Spruitjes stamppot
  • Andijvie stamppot

Alle stamppotten worden geserveerd met rookworst, gehaktballen van de vegetarische slager, spekjes (ook vegetarische) & jus

Captain’s dinner

  • Kapucijners
  • Gebakken aardappeltjes
  • Spekjes
  • Gebakken uien
  • Piccalilly
  • Zoetzure komkommers

Thais buffet

  • Basmatirijst
  • Gele kipcurry
  • Satè
  • Pad thai
  • Beef panang 
  • Viscurry
  • Groenteroerbak 
  • Mango-ananas salade
  • Ijsbergsla met Thaisebasilicum
  • Vissaus, pepertjes en verse koriander

Italiaans buffet

Warm:

  • Ossebuco
  • Saltimbocca van kip met Parmaham, salie & jus
  • Gegrilde sardientjes
  • Portobella’s gevuld met walnoten & tallegiokaas
  • Melanzane a la Parmiggiano
  • Geroosterde groenten
  • Rozemarijn aardappeltjes
  • Truffel risotto
  • Verse pasta

Koud:

  • Mesclunsalade met olijven & artisjok
  • Ceasar salade met ansjovis
  • Tomatensalade met basilicum
  • Olijven-paprika tapenade
  • Rucolapesto
  • Boerenbrood

Mediterraans buffet

Warm:

  • Saffraanrijst
  • Geroosterde aardappelen
  • Lamstoofpot met vijgen en amandelen
  • Albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)
  • Kip in romige saliesaus
  • Pittige garnalen
  • Zeebaars
  • Gevulde paddenstoelen
  • Gegrilde groenten

Koud:

  • Mesclun salade met haricot vert, olijven & sud ‘n soltomaatjes
  • Griekse salade
  • Tapenade
  • Hummus
  • Aïoli
  • Tzatziki
  • Brood

Desserts

  • Panna cotta met frambozensaus
  • Kastanjemousse
  • Chocolade-karamel taart
  • Dulce limone
  • Tiramisu
  • Vers fruit met vanille hangop
  • Hemelse modder
  • Appelcrumble met hazelnotenroom
  • Peren tarte-tatin
  • Kaasplankje

Erna's Kunst van het Koken - Tel: 06-47860058 - E-Mail: